Man sex betty bøsse blue tønsberg

man sex betty bøsse blue tønsberg

Mange fortalte meg allerede med en gang det var slutt at jeg burde bare gå videre og de forsto ikke hvorfor jeg slet like etter at han ikke ville vite av meg igjen. Skrevet av hønemor , For 10 år siden ble mamma kjæreste med en og jeg kan fortsatt kjenne i perioder at jeg synes det er irriterende at de kan sitte å ta på hverandre foran meg når vi feks ser på TV. Skrevet av Elli , Eg traff en mann for fem måneder siden og vi treffest ikke så ofte siden vi bor i hver vår by.

Skrevet av Tor , Skrevet av Jea , Skrevet av V , Jeg begynte på videregående for noen måneder siden. Skrevet av Lena , Vi har to barn, har vart sammen i 15 år. Skrevet av sol , Jeg er allrid redd,noen ganger blir den veldig vanskelig å holde ut,de siste ukene har jeg bodd med minn sønn og hans samboer og hennes datter,jeg og minn sønn har kjøp hus sammen og de bor hos han ,endel rom er felles og hun vilikke samarbeide og tross alt forstå at hun bor hos minn sønn og kjøre på uten å ville diskutete og planlegge sammen i fred og ro.

Skrevet av Viviblue , Noen å anbefale som kan utrede dette på det sterkeste? Skrevet av Anonym , Jeg sliter psykisk, og fysisk i guess. Skrevet av Line , Jeg prøvde å få han tilbake men han ville bare ha fred. Skrevet av Gete , Hun vil ikke ha noe mer med mannen å gjøre lenger. Skrevet av Kypros , Jeg møtte en Kypriot når jeg studerte på Kypros, og har aldri klart å komme over han jeg er 33 år nå. Skrevet av Susanne , Jeg er en jente på 18 år som nettopp har flyttet til ny by grunnet studier.

Skrevet av Ankiii , Mens du sover drømmer du at du befinner deg i ditt eget hjem eller der du sover, våkner opp og lukker opp døra fra rommet sitt, alt er helt mørkt, du kjenner redsel Livet mitt virker veldig bra, og det er det og, men jeg tenker for mye, for mange ideer, for lite å gjøre med livet, for få venner, for mye å gjøre, samvittighet. Skrevet av Mann 24 år , Skrevet av Sliten , Likevel føler jeg meg som et null.

Skrevet av Maria , Har barn, og alt som jeg behøver i livet mitt. Å ta abort var ikke en enkel avgjørelse. Skrevet av Rikke , Mitt navn er Rikke og jeg er 21 år gammel. Skrevet av Jente22 , Jeg fikk diagnosen ustabil personlighetsforstyrrelse for 2 år siden. Skrevet av crisp , Det ene forholdet var på 3 år og det forholdet jeg er i nå har vært på 4 år så langt. Skrevet av Tullamegrundt , Nå kjenner jeg litt på den følelsen av at jeg ikke har følelser for han lengre, vært slik en stund men bare de siste mnd.

Skrevet av Mikkelheia , Hva gjør jeg når min partner alltid skal framstå som et offer? Skrevet av Ana , Hun manipulerer meg til å synes synd på henne og for å få meg til å få skyldfølelse for depresjon. Skrevet av Shamash , Dette har resultert i en personlighets forstyrrelse, Borderline, og selvsagt mange arr fra dette forholdet.

Skrevet av 20 , Men når jeg er alene føler jeg meg så ensom. Skrevet av Apejenta , Vi var på ferie i spania. Skrevet av qwerty , Har tidligere slitt psykisk med depresjon og spiseforstyrrelser, men har det siste året vært bra. Skrevet av MogL , Jeg var på utsikt etter en leilighet så fant jeg meg en leilighet å fikk lov å flytte inn der får å leie den husverten min hadde en datter som er den vakkerste jenten som jeg har noen gang som jeg møtte husker til å med den første dagen jeg traff henne og hvordan følelser mine spilte ble så forelsket at det hva sinnsykt..

Jeg har en god stund slitt med at jeg er mye nedfor, begynner å bli litt små deprimert og sliter med noe angst og søvnproblemer.

Skrevet av Lilja93 , Pga en mor meg personlighet forstyrrelse. Skrevet av heltutslitt45 , Det er vel kanskje derfor jeg skriver, fordi jeg heldigvis skjønner at alle svarene som dukker opp i hodet mitt ikke nødvendigvis er riktige. Skrevet av Diidii , Jeg er en 15 år gammel jente, og har slitt med depresjon og selvmordstanker i år. Skrevet av Julia , Jeg klarte å Google meg fram til denne siden fordi jeg trenger hjelp. Skrevet av Ingen , Min samboer og jeg har slitt utrolig mye drn siste tiden ca 3år pga hun har vært utro opptil flere ganger, ikke sexuelt men mye heit flørting og noen møter med flere nå siste gang ble jeg så forbannet at jeg hadde egentlig fått nok og ville bare avslutte forholdet kjapt og brutalt.

Skrevet av Roar , Jeg trener, holder meg ung i sinn og utseende. Skrevet av chrisso på skype pling meg: Skrevet av Denis , Klammeri med et av barna nesten hver kveld.

Skrevet av Sophiexdx , Jeg er en 15 år gammel jente. Skrevet av opo , Jeg har det ikke så bra. Skrevet av Jenny , I kom barn nummer to som jeg fødte. Skrevet av Deprimert , For noen måneder tilbake greide hun ikke lenger, og tok selvmord. Skrevet av mot93 , Jeg føler at jeg har en type angst, rettere sagt angst for kjærlighet.

Skrevet av Suie , Og hun tar meg ikke serriøst. Skrevet av Heidi , I utgangspunktet er dette en positiv egenskap, men denne overfokuseringen hans på at det skal være ryddig til en hver tid, begynner å tære på forholdet vårt. Skrevet av Ungjente15 , Det har vært litt turbulent i livet mitt. Skrevet av Karin , En mann, ca 5 år eldre enn meg ville danse, jeg ville ikke fordi jeg ikke likte ham. Skrevet av Minken , Jeg er veldig i tvil om forholdet våres for tiden, ettersom jeg føler meg mer som en hushjelp enn en kjæreste..

Skrevet av Markus , Fra så lenge jeg kan huske tilbake i tid har jeg vært vitne til min fars voldsomme, uaktsomme og aggressive atferd, og så mye jeg har ønsket og aldri bli som han på dette området så sliter jeg med nettopp det samme. Skrevet av Kjell-P , I det siste har jeg slitt veldig med å ha gode tanker, og har flere ganger vært på nippet til å gjøre noen jævlig dumme ting.

Men det har gjennom denne tiden, vært veldig vanskelig, for han har gjort meg mer ulykkelig enn lykkelig. Skrevet av Gutt, 21år , Skrevet av Student , Jeg tenker dette kan påvirke hvordan personen, selektivt, tar inn ny informasjon. Skrevet av CU96 , Foreldrene mine krangler hele tiden, det har på gått i mange år men det siste halv året har det blitt mye verre. Skrevet av Hannw , Skrevet av Anne , Jeg dro til legen to ganger før jeg dro, og snakket med henne om dette, noe som jeg følte var til stor hjelp.

Skrevet av AnonymHS , I tillegg har vi en stor venninnegjeng. Skrevet av Fabio , Når jeg er med vennene mine, føler jeg at jeg er kjedelig og uinteressant og at de bare henger med meg for og henge. Skrevet av utenlandsstudent26 , Jeg haaper det kan gaa greit om jeg skriver posten paa Engelsk? Skrevet av Ullsokken , Helt siden jeg kom i puberteten, ca rundt når jeg var 8 år jeg var nok først i klassen min har jeg aldri turt å være naken foran noen.

Jeg har bodd hjemme i nå over 21 år, og det merkes. Skrevet av Lisa , Han sier det ikke er noen andre Han dro bort noen dager, kom tilbake og lovte meg at ekteskapet vårt var verdt å kjempe for. Skrevet av Malle , Dette er noe jeg sliter sterkt med, og det ødelegger for meg nå som jeg har begynt på ny skole vg1. Skrevet av Messedup , Sovner veldig fort, men våkner flere ganger om natten før jeg våkner skikkelig veldig tidlig mellom Skrevet av Silje , Har følt meg ille i flere år nå men nå føles det ut som jeg har nådd bunnen.

Skrevet av Prat , Når man ikke kan snakke sammen om hverdagslige ting, uten at den ene parten blir rasende? Han er en hmgod far, vi kommer ikke fra en fattig familie.

Skrevet av Christine , Skrevet av Lille Trille , Både konkret på jobbsøking men også rundt hva jeg egentlig passer til, og hvordan jeg skal kunne møte personer i jobbsammenheng som har fått høre at jeg er "en med problemer". Skrevet av Chris , Jeg synes jeg er stygg uansett hvordan jeg prøver å se på meg selv. Skrevet av Selma , Men tenker det er greit med en innføring i alt.

Vi har fått et felles barn i denne tiden jeg og mannen min. Skrevet av Karen , Vi er voksne mennesker. Skrevet av A , Jeg sliter med noe som tærer veldig på meg. Skrevet av Celly , Livet er bra, jeg smiler og ler. Akkurat nå har vi det veldig bra, den vanskelige tiden gikk ut på at han trodde at han mistet følelser for meg det var første gang vi var fra hverandre på lenger enn en uke etter å ha bodd sammen I flere år.

Eg er alltid svært redd å seie nei eller noko motsigelse fordi eg er kjemperedd om vedkommende vert sint på meg eller hate meg. Skrevet av Caddy , Jeg er ei jente på 21 år, skal nå begynne på siste året i Bachelorgraden min på Blindern.

Jeg har vært i forhold i ca. Han er amerikansk, og skal etter planen komme til Norge for å bo her et halvt år om en uke. Skrevet av Katya , Jeg har nettopp gått fra å ha en samboer til å bo alene og i natt var første natta alene. Skrevet av Titus , Tok veldig mye modighetå skrive her. Skrevet av mari , Skrevet av Sandra , Men at det stammer fra at jeg er redd for at folk ikke skal like meg, synes jeg er rar, slem etc.

Skrevet av Mali , Hvordan klarer jeg å tilgi ham? Skrevet av E , Jeg føler nemlig veldig lite emosjon til ingenting. Skrevet av Iselin , Men de siste 3 årene var jeg i et forhold som jeg nylig kom ut av i jul. Skrevet av Camilla , Jeg bor i kollektiv og har irritert meg grenseløst over et problem. Skrevet av Tiana24 , Skrevet av Jan , Jeg har lest mye rundt symptomer og effekter, og kjenner igjen noen av tegnene, men langt fra alle.

Skrevet av Tom , Aner ikke om dette er rette forumet for noe sånt som dette men må prøver i vært fall. Skrevet av Drulf , Jeg blir dårligere nå om dagen og er i ferd med å gi opp både jobb og kjæreste.

Skrevet av Thale , Skrevet av Vanesa , Skrevet av Tussiii , Etter 6 måneder fra hverandre hadde jeg fått "roet ned" og vi flyttet ilag igjen og vi kjøpte hus sammen! Skrevet av Christian , Så nylig på nyåret ble det da slutt med henne å typen hennes og ja vi forsatte å snakke og jeg skjønte fort at jeg hadde mer en bare vennskap jeg var forelska og ja vi begynte å holde på, så klarte jeg å såre hun veldig med det å ja bli for sjalu pga en annen gutt begynte å kommentere å si søte ting til henne, og det endte med at jeg da nesten minsta henne, men jeg ga aldri opp og ja etter hvert endte vi opp med igjen å holde på og ja besøkte hun og ja virka som vi endelig var sammen og jeg for første gang på 2 år endelig var lykkerlig igjen, helt til hun fortalte om en kompis som jeg nå senere har funnet ut var samme person som kommenterte søte ting til hun skulle på besøk til hun på ubestemt tid grunnet han sliter i livet ogsånn, åja det var jo greit for meg det, var bare det at sjalusien min da igjen ødela for ja når jeg hører om en annen gutt skal sove hos jente jeg er foreslska i og er så godt som sammen med, så tenker jeg jo og blir redd ting skal skje?

Jeg er ei jente på 23 år, som har vært pykisk syk i 4 år nå, har gått i kognitivt terapi og på angstmestringskurs og det har hjulpet på mine problemer. Skrevet av Ella , Jeg strever med et fryktelig flashback som repiteres gang etter gang og som jeg ikke får ut av hodet.

Skrevet av jente95 , Jeg er jo på en måte vandt til å ha søvnproblemer og har prøvd ALT.. Skrevet av Eli , Jeg er en jente på 22 år i midten av en søskenflokk på tre. Skrevet av Galkjærring , Jeg vil tørre og påstå at vi har et fantastisk forhold, men det har sine brister. Skrevet av pky , Skrevet av fru sjenert , I den forbindelse har jeg blitt fortalt at jeg kan oppleves lite utadvent og dermed uengasjert.

Jeg begynner bare å slå og sparke andre helt tilfeldig. Skrevet av Nesrin , Jeg og kjæresten min har vært sammen i 3 og halvt år. Skrevet av Tina , Skrevet av Svein , Jeg vil gjerne dele dette men er redd for å at folk skal få en annet syn på meg.

Skrevet av MissC , Ikke nok med det men hvis jeg ikke klarer det selv, så ber jeg min nærmeste om å gjøre det for meg. Skrevet av fryd , Det har tatt fra ham all selvtillit. Skrevet av Forvirret , Jeg har vært sammen med kjæresten min mitt første seriøse forhold i noen år. Skrevet av Lina23 , Problemet mitt er at jeg lyver veldig! Langtidssykemeldt med dårlig råd. Skrevet av hjelpeløs , Kjenner det knyter seg I hele brystet og føler halsen snører seg.

Skrevet av Mari , Jeg var i et forhold med kjæresten min, han betydde alt for meg. Skrevet av Ginormica , Skrevet av Haugalandsuge , Skrevet av Usikker jente , Men jeg er på nære hold av å ødelegge forholde på grunn av min lave selvtillit og mistanke om at han vil slutte å elske meg en dag. Jeg har angst for døden når jeg sitter på i bil, eller er ute på noe.

Skrevet av Gutt , I starten på videregående flyttet jeg til en ny by for å studere. Jeg vet jeg trenger det, jeg vet jeg er deprimert eller noe lignende. Skrevet av Kjetil , Skrevet av Alene , Jeg har også en bror som har voldelige tendenser og jeg mistenker at han kan ha sinneproblemer. Skrevet av Victoria , Jeg trodde det gikk greit, men siste tiden hår det gradevis verre.

Jeg håper virkelig noen tenker med hjertet og leser dette innlegget her siden det trenger jeg virkelig at DU gjør. Skrevet av sweety , De svarte ja først og sier at de kommer seint pga andre avtaler selvom de fikk invitasjon Før 1 måned. Men det viser seg nå at dette har blitt et mareritt for meg. Skrevet av bb , Jeg vokste opp i et hjem med veldig mange søsken hvor mye krangling og slåssing var normalt. Skrevet av Ubrm , Har alltid hatt venner, men vært den som stadig velger å ikke være med på ting som festivaler og liknende.

Skrevet av Vallop , Min bestemor var bitter og jobba som syerske. Jeg er ei jente på 11 år som er veldig innadvendt. Skrevet av Thea , Han er 23 år nå, men han er fortsatt sterkt påvirket av hendelsen. Skrevet av snx Romeo , Når jeg er sint er det intenst og varer i ca 10 minutter, så er det over. Jeg håper virkelig du tar deg litt tid og svarer på dette spørsmålet mitt!

Er den en mulighet for å bli fritatt fra gym? Skrevet av kiziluck , Redd for sykdom, død. Skrevet av Jarle , Det hele starta da eksen gjorde det slutt, siden det har livet bare godt konstant nedover.

Skrevet av Thomas , Vurderer å være utro med exene mine, hvorfor skal jeg være ferdig med fortiden når de ikke er det? Hvis vi er uenige eller begynner å krangle melder jeg meg helt ut. Skrevet av Ciljan , Men det endte likevel med at hun flytta tilbake ettersom hun fikk ny jobb, og da jeg først hørte at hun skulle tilbake fikk jeg nærmest et sjokk Skrevet av Gulliver , Jeg og min forlovede sliter veldig med forholdet nå.

Skrevet av Jente20 , Jeg er en jente på 20 år, som sliter veldig med engstelighet, hvis det er det riktige ordet å bruke. Skrevet av Hanne , Så dagene mine er veldig tomme og meningsløse, søker jobber-men det er et brutalt arbeidsmarked nå, og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal takle å leve på denne måten lenger.. Skrevet av marie , Jeg ser på meg selv som en positiv person som har et bra liv. Skrevet av hmm , Jeg har ikke "store" problemer eller noe men lurer på om jeg kan ha en liten form for ADHD?

Skrevet av Lois , Hvor er hjelpen når man trenger den? Skrevet av Syns , Jeg tok nylig fagbrevet som konditor. Skrevet av Åse , Jeg har nå vært sammen med en fantastisk gutt i 1,5 år. Skrevet av Julie , Håper å få råd om hvordan jeg kan håndtere en vanskelig situasjon med mine foreldre, som nå er Besteforeldre til mine barn på 6 og 2 år.

Skrevet av Cecilie , Jeg var utsatt for voldtekt for 3 år siden av en kompis av meg men nå har jeg vanskeligheter for å binne meg til nye forhold å klare å gå videre.. Skrevet av LOlita , Jeg har en narssisitisk mor som påfører skyld, skam osv. Jeg ble kjent med en gutt når jeg var 12 år gammel, og vi var på flørteren i noen uker, men så sluttet vi å prate sammen pga onkelen hans ble sur for at jeg var hos han.

Skrevet av BT , Det er ikke mot alle men noen. Skrevet av Lijo , Er helt knust og har vært det i 4 dager nå, på grunn av at naboen vår kom til oss på lørdag og fortalte at han hadde funnet den ene katten vår død under trappa på verandaen deres, han sa også det var et makabert syn fordi han var spist på. Skrevet av Teodor , Dette bildet får jeg ikke ut av hodet.

Skrevet av Jente på snart 25 , Men jeg sliter også med selvbilde og har gjort det så lenge jeg kan huske! Skrevet av adrina , Jeg har det helt forferdelig hver eneste dag, ogjver eneste dag surrer tankene rundt i hodet mitt, om jeg kommer til å klare meg på vgs, og jeg har besøkt flere videregåender føder jeg gjemte meg selv og gråt og satt inne på doen, jeg klarte ikke og se meg rundt fordi det var for mange ukjente ansikter.

Skrevet av Vck , Har vært igjennom mye de to siste årene med et hjertesykt barn og mistet noen i nære slekt. Skrevet av deli , Vi har en gutt på 7 år han er utenlandsk,men har vært i barnehagen i 4 år han har vansker med å jukse tall,farger,bokstaver,forskjell mellom i dag,i morgen og i går.

Skrevet av Vesla , Jeg ble kjent med en gutt over nett som jeg ble raskt fortrolig med. Skrevet av ingen , Jeg har følt meg surere, and deprimert siden femte-sjette klasse.

Skrevet av Trist jente 11 , Skrevet av whatever , Jeg orker ikke mer. Skrevet av lavendel , Skriver nå på vegne av min fire år yngre søster på 17 år. Skrevet av Tine , Jeg er en 17 år gammel jente som nå i høst har flyttet i leilighet sammen med en venninne for å gå 2. Skrevet av Kjæresten , Skrevet av Lisemor , Sl kritiserte, manipulerte og trakasserte meg slik at jeg fungerte dårligere og dårligere i jobben min og til slutt fikk jeg angst og ble sykemeldt.

I løpet av de siste 10 månedene har jeg mistet 3 venninner, og jeg begynner å lure på om det er jeg som er problemet. Skrevet av Marilus , Noen ganger så skriker vi så høyt at alle i gata kunne hørt det. Skrevet av anette , I senere år klarer jeg ikke å se på tv, film, lese om ting som jeg vet æskjer i samfunnet som feks mishandling av kvinner barn, uskyldige uten at det vrir seg i meg, jeg må rett og slett bort fra informasjonskilden for ikke å bli kraftignpåvirket, provosert.

Skrevet av TMH , Uansett hva det er. Skrevet av Mann 32 , Har lest mye her på denne sida å har kåmt fram til det at kanskje her er noe som kan hjelpe meg. Skrevet av Eplekake , Skrevet av gutt 23 år , Skrevet av jente88 , Krangla mye på det ene året vi har Vært sammen. Jeg og kjæresten min har vært i et forhold i 6 år. Skrevet av kalle klovn , Jeg skulker skolen ofte bare fordi jeg er for redd til å gå. Skrevet av Stine , Jeg er helt nedenfor for øyeblikket i livet mitt!

Skrevet av jente 16 , Jeg går nå 2 året på vgs og stortrives der. Skrevet av Iselilja , Det er vanskelig å oppsummere det kort, men jeg skal prøve. Skrevet av Ludvik , Jeg har noen gode venner jeg holder meg til men under tidligere erfaring av vonde venner så sliter jeg med å stole på de jeg faktisk har nær meg og snakke med dem om det med at jeg ikke stoler på dem. Skrevet av Kristine , Itillegg er jeg ikke interessert i sminke, klær og gutter som andre jenter.

Skrevet av Jente18 , Jeg er en jente på 18 år og kjæresten min er Jeg har altid vært en som har visst om ta jeg sliter med noe. Jeg har et stort problem hjemme.

Skrevet av Farin , For å få tak i en offentlig psykolog må det gå igjennom min fastlege? Jeg er en jente på 25 år som har en kjæreste som er 27, og vi har vært sammen i 4,5 år og har et barn på 3 år Skrevet av pink , Han har flere ganger vært innlagt på sykehus pga psykoser.

Skrevet av "ensom 30" , Har tilsammen 3 fine barn.. Skrevet av Vet ikke , Jeg føler meg plutselig veldig lei.. Skrevet av Mella , Jeg er en dame på snart 30 år, som sliter veldig på jobben. Skrevet av Sander , Jeg er en gutt på 17 år som sliter veldig med kvalme før skole. Jeg vil bare dele min historie å høre hva andre mener om dette. Skrevet av Mæddis , Er en jente på snart 23 år som har vært avhengig av rus.

Skrevet av Utslitt mann , Forholdet har som normalt hatt sine oppganger og nedganger. Skrevet av Krølline , Jeg er ei voksen dame på 41 år,som har et problem. Skrevet av Problemjente , Jeg opplever at jeg har ingen kontroll på hvor mye og hva jeg spiser.

Skrevet av Anette , Hvis jeg diskuterer med for eksempel kjæresten, tenker jeg alltid det verste,at nå blir han å forlate neg og lignende. Skrevet av Nordmann , Hun har ikke jobb og vi venter på barnehageplass til hennes barn. Skrevet av anonym , Jeg er sint hele tiden, har et indre sinne som aldri gir seg, jeg er deprimert å pleide å slite med selvskading. Hva skal jeg gjøre? Skrevet av Solveig , Skilt for 5 år siden. Jeg prøvde nettopp å ta mitt eget liv.

Jeg ligger og hører etter hver eneste lyd selvom det bare er gardinen som flagrer får jeg hjertebank, adrenaliet pumper og jeg blir redd. Skrevet av Guro , Min lege ga meg cipralex, et antidepressiva. Skrevet av Ane , Han har brukt opp sine år på VGS men har ingen utdannelse. Skrevet av forrviret , Skrevet av Marius , Jeg har også søvnforstyrrelser, selvtillits-problemer og spiseforstyrrelser.

Skrevet av Miamarii , Jeg var sammen med fyren i syv år og jeg ble både fysisk og psykisk misshandlet. Skrevet av hill , Jeg er en mann i begynnelsen av 30 årene. Skrevet av Andson , Jeg er en gutt som har vært i et forhold med min kjæreste i snart 8 mnd. Skrevet av Ludvig , Har problemer med at Mamma ikke aksepterer og tålererer min kjærste og samboer.

Skrevet av Andrea , Jeg har flere ganger hatt sex med forkjellige folk, selv samme person to ganger. Jeg har en del ting som jeg merker sliter veldig på meg. Skrevet av Forvirret jente 17 , Jeg vet ikke hva som feiler meg, men jeg har det ikke bra.

Jeg strever med bla mye angst, relasjoner PST-kompleks type , ulike fluktstrategier på det meste. Jeg er en jente på 16 år som har noen spørsmål. Skrevet av mimmi , Føler meg nær og hjemme i min adoptivfamilie. Skrevet av UB , Husker ikke hva dem kalte det trur det var sosial angst I sommerferien tenkte jeg: Skrevet av kirre , Kan ikke skrive mer her.

Skrevet av oooooo , Skrevet av Alia , Dette har jeg i det senere klart å forandre til det bedre. Skrevet av selma , Jeg var ute med venner i går å drakk en del vin.. Skrevet av Lille frøken uønsket , Jeg er yngst av tre og er den eneste jenta i søskenflokken. Skrevet av ossylisa , Jeg er kvinne, gift i 3 år. Skrevet av Elise , Jeg sliter veldig med tanker og får ikke sove godt om nettene lenger.

Skrevet av Aurora , Jeg har hatt det sånn i det siste at jeg har vært mye nedenfor og sliten. Skrevet av Lettsint , Har alltid benektet at jeg blir fort sur for småting som folk ellers ikke reagerer svært på, men nå så har jeg innsett det, og jeg må gjøre noe med det.

Skrevet av bleep , Hennes x mann var svært dominerende og en formidabel manipulator. Skrevet av Arietta , Jeg og min samboer har vært sammen i 8 og et halvt år.

Skrevet av Notgoodenough , Har i flere uker vært i det humøret at jeg føler at alt er galt, alt og alle irriterer meg. Skrevet av Nedfor , Vi ble etter hvert kjærester. Skrevet av Julius , Angst for å forelske meg i noen etter et vanskelig forhold.

Skrevet av Sliten og Trist , Ikke finner jeg motivasjon til å gjøre dette heller. Skrevet av Gunda , Skrevet av Aksel , De klager på min kjære i ett og alt og aller verst er hennes bestemor. Jeg hadde det veldig vanskelig på ungdomsskolen. Skrevet av MS , Jeg er en 18 år gammel jente som har fått følelser for en gutt jeg møtte når jeg var ute å rullet med bussen hans i russetiden.

Skrevet av kalvu92 , Jeg begynner å bli bekymret over meg selv. Mitt er problem er at jeg ikke vet hvordan jeg skal forholde meg til mine foreldres konflikt.

Skrevet av Linda , Problemet oppstår når partene ikke er enige om hva probelemet er. Skrevet av en mann , Skrevet av Ragnhild , Men rare ting har sjedd med meg. Livet er for tungt.

Skrevet av Celestine , Jeg føler meg veldig anderledes. Jeg håper virkelig at jeg kan få råd, eller hjelp her. Jeg tror selv at det kan være at han i begynnelsen av forholdet sa at eksen hans var penere enn det jeg er.

For det andre, trodde jeg virkelig at jeg kom til å klare meg igjennom dette året uten problem - men så feil kan man visst ta. Skrevet av Namreh , I starten virket det som jeg klarte å lure meg selv til at det bare vare midlertidig, etterhvert som tiden har gått har det egentlig bare blitt værre, spesielt ettersom hun allerede er etablert med ny kjæreste og jeg ikke har rikket meg av flekken hva gjelder å gå videre.

Skrevet av ACM , Jeg er en jente på 17 år og har diagnosene: PTSD posttraumatisk stresslidelse , Dissosiativ lidelse med psykotiske symptomer og Boderline personlighetsforstyrrelse. Skrevet av Marita , Jeg er en jente på 16 år og jeg skriver dette etter såkalte 'desperate' tider med å prøve å kommunisere med min eldre søster.

Skrevet av Gladjente , Jeg har vært sammen med min samboer i 10 år, jeg er opprinnelig fra østlandet og flyttet til vestlandet for jeg hadde truffet kjærligheten.

Skrevet av Sara , Bittesmå ting trigger meg. Skrevet av duddi , Høres ut som pms men det er det ikke. Skrevet av Dila , Skrevet av Familen som trenger hjelp , Skrevet av FutureCatlady , Jeg har alltid vært den stille og sjenerte jenta i klassen, ble vel aldri direkte mobbet eller utestengt, men ble ofte glemt. Skrevet av Steffen , Gleder meg til å begynne på jobb og møter nye folk. Skrevet av Trist anonym , Det var så alvorlig at jeg ikke husker noe annnet enn "mørket" når jeg tenker tilbake.

Jeg har vært i 3lange forhold, hvor det siste endte nå for 1år siden. Skrevet av Stian , Jeg har en datter på 21 år som har i mine øyne en slem, utspekulert og manipulerende kjæreste. Skrevet av Helle , La meg begynne med å si tusen takk, dette er et supert tilbud! Skrevet av Martin , Skrevet av Hildur , Skrevet av Niklas , Jeg tror såvidt på megselv lengre, som gjør det vanskelig å stole å tro på hva andre mener om meg.

Skrevet av Bekymret søster , Hun har hatt bipolar lidelse nivå 2 i ca ti år samtidig som hun sliter med kronisk tarmsykdom.

Skrevet av That guy , Jeg hvet ikke hva det er jeg vil gjøre og det er ikke kjedsomhet heller forde det er en spesifik ting jeg vil gjøre. Skrevet av Sunshine , Jeg har både utseende og livet i orden, så det er ikke noe fysisk som skulle tilsi at jeg ikke treffer noen, men jeg kjenner at jeg har veldig anstrengt forhold til det. Skrevet av Arman Tarafdar , Jeg er snart 31 år, og har mer eller mindre opplevd depressive følelser siden jeg var barn.

Skrevet av Sbsb , Vil ikke være til bry for legen min mer. Følgelig blir jeg full av angst og strammer kroppen min. Skrevet av pysa , Jeg er ei jente på 18 blir 19 om noen måneder år. Skrevet av Gjest , Jeg sliter veldig nå: Det hele startet for et par uker siden når jeg sluttet med en tvangstanke jeg har hatt i flere år.

Skrevet av Daniel , Skrevet av sarha , Jeg er en jente på 23 år som er godt trent trener nå ca 3 ganger i uken men har i lange perioder trent ganger i uken. Eg og min samboer har vert sammen i 1år den 4september.

Skrevet av meg , Jeg er en jente på 27 år som rett og slett trenger et annet syn på ting, evt få luftet systemet til en ukjent. Jeg ringer til spå damer når jeg føler meg usikker og urolig og det har kostet meg mye penger. Skrevet av Ensom , Det var ikke mye som skulle til for å få meg til å gråte. Skrevet av Liv , Det har utviklet seg over tid, og er komplekst.

Skrevet av Anroso , A er ei fin jente som spiller fotball, er skoleflink, har mange venner både gutter og jenter. Skrevet av oppgjid , Skrevet av SHS , Jeg ble mobbet fra dag 1 på barneskolen der de kalte meg stygge ting, å hver gang jeg gikk forbi guttene på skolen sa de æsj, du er så stygg.

Skrevet av AnitaLille , Flyttet for noen år siden sammen med min kjæreste og hans to gutter. Skrevet av Sand-J , Jeg gikk i terapi i over ett år, og ble vel kanskje litt bedre, men nå er det flere år siden og jeg er blitt mye verre. Skrevet av OskarPe , Tänkte bara se om någon har varit med om liknande, eller om någon kanske har någon lösning på detta. Kreativitet, initiativ og entusiasme belønnes mer enn formelle kvalifikasjoner og tidligere meritter. Vi legger stor vekt på individuell trivsel og egenutvikling, og rett og slett ha det kjekt på jobb.

Sunt å bytte jobb - Det er viktig å bytte jobb med jevne mellomrom, sier Garborg. Men av og til er det herlig å få lov til å begynne på scratch, og med blanke ark.

Ikke være på etterskudd med noen ting. Hodet trenger rett og slett å bli tømt av og til. På den måten får du ny energi, og en triveligere hverdag. Både på jobben og hjemme. Hos oss er det mange spennende kunder innenfor alle bransjer. Det er kunder som kommuner, oljeselskap, serviceselskap, handelsbedrifter, sykehus, offentlig forvaltning, flyselskaper og en rekke mindre bedrifter som alle har forskjellige daglige utfordringer og behov som må løses.

Vi sørger også for at våre kunder benytter moderne verktøy for effektiv dialog med sine kunder, partnere og leverandører via web-portaler, e-post og online forretnings systemer. På den måten sikrer vi at våre kunders virksomhet er online 24 timer i døgnet og dager i året. Da kan kunden selv fokusere på lønnsomhet og vekst, og gi sine kunder topp service og faglig god behandling. Send inn søknaden - Dersom noe av det du nå har lest virker interessant, vil vi gjerne høre fra deg, sier både Trond Furenes og Tore Garborg.

Ta kontakt med Trond Furenes eller Tore Garborg for mer informasjon. Klart for byggetrinn 2: Mange vil ha leilighet i Sandvedparken på Sandnes De neste årene er det mange godt voksne i Sandnes som ønsker å flytte fra enebolig til en moderne leilighet.

I sommer ble første byggetrinn i Sandvedparken Terrasse lagt ut for salg. Nå starter salget på neste byggetrinn. Ensign Reklamebyrå - På forhånd trodde vi at dette ville bli et attraktivt prosjekt forteller megler Eivind Chr. Av første byggetrinn er 31 av 36 leiligheter solgt, og nå legger vi ut neste byggetrinn. Små og store leiligheter Trinn 2 som nå legges ut vil bestå av 39 gjennomgående selveierleiligheter i størrelser fra 77 til m 2, noen med store terrasser, noen med hage og alle med innglasset helårs hagestue.

Trinn 2 har 5 etasjer, og er optimalt plassert med tanke på de beste solforhold, er vestvendt, og omgitt av grønt på alle kanter.

Prisene starter fra kr for en leilighet på 77m 2. By og grøntområde - Det finnes ikke mange sentrumsnære områder som har de samme kvaliteter som Sandvedparken Terrasse, forteller megleren. Her kan du finne gode muligheter for rekreasjon uansett alder. Selve parken strekker seg 3,5 km langs vass draget Storånå fra Sandnes sentrum til Stokkelandsvatnet i Ganddal. Parken inneholder lekeplass og flere idylliske rasteplasser.

I parken ligger også det fredede Skeianetunet med Skeiane Urtegård. Her finner du Sandnes Kunstforening, åpen kafé i Skeiane tunet Eldresenter, og ulike kulturaktiviteter. Selve leilighetene Totalt skal det bygges 97 selveierleiligheter fordelt på 3 forskjellige byggetrinn. Byggetrinn 2 som nå legges ut for salg, består av 39 selveierleiligheter og bygges i 5 etasjer.

Du vil kunne finne leiligheter i alle størrelser. Leilighetene har universell utforming, vannbåren varme og leveres med balansert ventilasjon. Når det gjelder kjøkken er det flere valgmuligheter. Parkering for alle i parkeringsanlegg i underetasjen, og heis opp til leilighetene.

Største terrasse på m 2 I dette byggetrinnet får alle en Bildetekst kommer her Hagestuene blir svært romslige, og glasset vil gi en fantastisk opplevelse av lys og skape en spesiell atmosfære. Samtidig har hagestuene gode muligheter for å åpne opp når solen skinner og du vil ha direkte sol og varme. Men glasset er dobbelt isolerglass, som gjør at du kan nyte hagestuen hele året.

Det monteres spotter i tak for koselige kvelder, flott gulv, og tre på vegg og i selve taket. På den måten får du maksimalt utbytte, og strekker årstidene i begge ender.

Vi tror at prisutviklingen i sentrale strøk i Rogaland vil være god, og mener at prisnivået på disse leilig hetene er gunstig. Leiligheter med 2 soverom på 77m 2 starter fra ca Det er ikke like lett å spå om fremtiden, men mye tyder på at prisen på eneboliger vil stige kraftig de neste årene.

Det innebærer at det er gunstig å kjøpe leilighet nå til fast pris, og selge enebolig når det nærmer seg innflytting. Og dermed få med seg den prisstigningen som alle eksperter tror vil fortsette. Mange godt voksne vil være i denne situa sjon.

For de som ikke har noe å selge, er det betryggende å kjøpe til fast pris, og med en begrenset innbetaling nå. Praktisk sportsbod gjør at du har et egnet sted for oppbevaring. Anlegget får også en egen sykkelparkering. Porttelefon med monitor, automatisk låsåpner, og nedgravde avfallstasjoner er viktige elementer som gjør hver dagen enklere.

Stort fellesområde med grønn tråd «Hagen» er nøye planlagt av arkitekt og landskapsarkitekt. Uteområdet og bygningen skal harmonere og utfylle hverandre. Store områder forblir grønne, beplantet med plommetrær, epler og bærbusker. Små gangstier opparbeides, benker, grillplass, hekker og lekeplass skaper grobunn for trivsel og godt miljø. I tillegg ligger Sandvedparken som et belte på nedsiden, med elven, balløkke og opplyst tursti.

Slikt skaper godt humør. I første etasje blir du nesten i ett med uteområdet. Her har du din egen innglassete terrasse, og utenfor denne meter på meter med botaniske kvaliteter. Steng deg inne og kos deg i hengekøyen, eller åpne opp og vær sosial og nysgjerrig - du velger. De forteller til Lokalavisen at noe av det viktigste har vært å dra parken over elven og inn mellom byggene. Terrasserte bygg gir mange muligheter.

Bygget fremstår som moderne og urbant, med detaljer fra europeisk samtidsarkitektur. Det vil oppleves solid og trygt, men den vridde trappeformen gjør at bygget også oppleves spennende og med flotte kontraster. Bygget følger terrengets form, hvor den ene halvparten hviler seg i bakkant.

Høydeforskjellen mellom første etasje i hver ende skaper bevegelse, og detaljer som byggets sideforskyvning langs midtaksen gjør det hele annerledes og interessant. Bygget baserer seg på gjennomtenkte og utprøvde løsninger, kombinert med spenstig uttrykk og kjekke detaljer.

Fasadene er delvis av tre og representerer den lokale klassiske byggemåten. Unik toppleilighet og utsikt Toppleiligheten og 3 andre leiligheter vil få en fantastisk terrasse i tillegg til egne innglassete hagestuer.

Isolerglass gjør at hagestuene for alle blir helårs. Utsikten for de fleste vil være luftig, lang og behagelig. Tretopper, grønt drag og marker er noe av det du vil kunne nyte fra hagestuen. Eller en uendelig stjernehimmel på natten.

Takterrassene får flotte terrassebord, blomsterkasser, minimalistiske glassrekker med enkle håndrekker som ikke er i veien for utsikten. På den måten vil man også få flott og usjenert utsikt fra inni leiligheten. Lave driftsutgifter i moderne leilighet - Enten du er ung eller gammel, er det ingen tvil om at det å få en ny og moderne leilighet gir mange fordeler, sier Eivind Chr.

Mange som flytter inn i ny leilighet opplever det som en lettelse. Da er det slutt på trekkfulle vinduer, tak som lekker, skjeve gulv og gammeldagse løsninger på kjøkken og bad. Det er mye enklere å holde rent, og de fleste blir overrasket over hvor små driftskostnadene er. Strømutgiftene er for eksempel veldig lave, og det medfører at bokostnadene synker. Eldre hus med hage - Vi forventer en blanding av godt voksne kjøpere og unge som ønsker å bo sentralt og moderne. Mange som ikke lenger har hjemme boende barn, er trøtt og lei av å holde et stort hus med mye vedlikehold og en stor plen å klippe.

Mange opplever at eksisterende bolig trenger å moderniseres, og da kan det være like godt å la noen andre gjøre det, og heller selge. For mange er det å male huset, eller slå plenen en ganske stor jobb. Det er fint å slippe å ha så mange ting å bekymre seg over.

Det oppnår du med en moderne leilighet, avslutter Eivind Chr. Sandvedparken Terrasse Aktuell med: Nytt leilighetsprosjekt ved Sandvedparken i Sandnes Kontakt: Selveier hyttetomt med ferdig hytte Våre to siste ferdige hytter ble solgt under Sirdalsdagene, men vi har fremdeles ledige tomter. Uansett om du vil ha en stor eller liten hytte, kan vi skreddersy den rette løsningen for deg.

Helt nøkkelferdig og klar til å ta i bruk. Hver hytte får et stilig inngangsparti, flott utemiljø og egen hage for bærbusker og solstoler. Om vinteren går oppkjørte løyper rett gjennom hyttefeltet! Flere generasjoner sammen Kan du tenke deg en bedre gave til barn og barnebarn enn at besteforeldrene bygger en hytte som flere kan bruke? La oss vise deg løsninger som passer for storfamilier.

Fantastisk naturområde både sommer og vinter Solheim Fjellgrend har nær tilhørighet til skitrekk og slalåmbakker, langrennsløyper, utfordrende fjelltopper, dyreliv og jaktterreng, fiskerike vann, golfbane og blåbærlyng på alle kanter.

Nærmeste nabo er Sageneset Feriesenter med spa og svømmebasseng. Visning når du vil Ring Geir Tveit på og avtal tid for hyttebesøk! Trikologi en behandling for hode og hår Marias Hårklinikk kan tilby en helt ny metode mot håravfall og hode bunnsproblemer. De problemene som oftest forekommer er: Randi Sørensen Hos Marias Hårklinikk møter du utdannede trikologer og frisører.

Du trenger ikke ha håravfall eller hodebunns problemer for å komme innom klinikken. De kan også tilby alle tjenester innen frisørfaget. Marias Hårklinikk er en helt ny klinikk med utdannede trikologer og frisører. De tilbyr alternativ behandling med bruk av naturprodukter. Trikologi - en helt ny metode i Norge for behandling av håravfall og hodebunnsproblemer. Mikrokamera Ved hår og hodebunnsproblemer, viser trikologi-behandling seg å kunne gi svært gode resultater. Trikologimetoden er en naturmedisinbasert behandling, helt uten bivirkninger, kirurgiske inngrep eller laser- og kortisonbehandling.

Alle produktene, som essenser, oljer, vitaminer og mineraler er laget av rene naturprodukter. Daglig leder, Kathrine Dale, forteller at de behandler ut fra personenes individuelle problem. Behandlingen begynner med en personlig analyse og en grundig under søkelse av hår og hodebunn med et mikrokamera. Mikrokameraet forstørrer opp hår og hodebunn ganger. Via en monitor kan man se hodebunnens tilstand. Med utgangspunkt i bildene stiller trikologene hos Marias Hårklinikk en diagnose, og lager en plan for en passende behandling.

Med over 25 års erfaring har de funnet ca. Årsaker til problemene Problem med håravfall og hodebunn har ofte en sammenheng med at hårsekkene blokkeres og ikke kan ta opp den næringen de trenger.

Det kan være mange årsaker til at man opplever problemer med håravfall eller hodebunn: Medisinsk grunn - mange arrdannede- og stoffskiftesykdommer i skjoldbruskkjertelen kan være årsak til sykdom i hårrøttene. Mangel på næring - som for eksempel zink og jern kan gi håravfall. Problemer med håravfall eller tynt hår ved mangel på næring har ofte en sammenheng med hodebunnens dårlige tilstand.

Hårsekkene blokkeres og kan ikke ta opp all næringen som trengs. Etter graviditet de fleste kvinner mister mer hår enn normalt etter en graviditet.

Prognosen er god for å stoppe håravfallet etter noen få behandlinger. Alopecia areata - eller flekkvis håravfall som det også kalles, er en sykdom som stadig oftere rammer unge mennesker, både kvinner og menn, og som har utgangspunkt i et overaktivt immunforsvar.

Det kan skyldes stress, allergi eller om en selv eller andre i familien har sykdommer der immunforsvaret ikke fungerer riktig. For eksempel ved revmatiske sykdommer. Hele 80 prosent av de behandlede får håret tilbake etter ca. Mannlig håravfall - er veldig vanlig og ofte arvelig betinget.

Først flyttes hårfestet høyere opp på pannen og etter hvert blir man mer og mer skallet. Trikologi-behandling kan gi håret tilbake innen 6 til 12 måneder. Hormonelt håravfall kan også ramme kvinner - prognosen for behandling av dette er god. Over 70 prosent av de som rammes og som får individuell spesialbehandling får håret tilbake med bedre kvalitet og volum.

Når merker du forandring? Resultatene er svært individuelle og avhengig av hvilken sykdom og symptomer pasienten lider av. Livsstil, arbeidsforhold og det daglige stressnivået er ofte avgjørende. Ved vanskeligere sykdommer, eller svært dårlig tilstand i hodebunnen med eksem og flass, vil det ta litt lengre tid. Noen ganger ser man gjennom mikro HODE kameraet at hodebunnen Oer blitt friskere før man ser hårvekst, sier Kathrine og legger til at det er veldig viktig at hjemmebehandlingen blir utført riktig for best resultat.

De fleste kan få hjelp Vår erfaring viser at de aller fleste som anbefales behandling oppnår gode resultater og en god og langvarig effekt av Trikologi-metoden. Mange blir helt bra, andre oppnår merkbar forandring hvor det er et spørsmål om tid for å oppnå det ønskede resultat.

Disse er individuelle og vi vil gjøre vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, sier Kathrine. Trikologene og frisørene ønsker velkommen til Marias Hårklinikk. Putejubel på sykehuset Det ble full jubel på sykehuset i Stavanger da tre kjente Rogalandsprofiler dukket opp med spesialputer til barna på kreftavdelingen. Marte Frimand Helse og livsstil: Tre spente mennesker møtes i lobbyen på sykehuset i Stavanger.

De skal besøke kreftavdelingen for barn. I anledning Madrassmesterens årsjubileum, har Bjørn Johannesen gitt 18 Comfort-U-puter med spesielle putevar til barna på avdelingen. Verdimessig er det snakk om rundt kroner. I tillegg har to av leveran dørene til Madrassmesteren donert en sovesofa og en dobbelts eng. Disse skal auksjoneres bort på Facebook. Det er god stemning i det de pakker seg sammen inn i heisen.

God, men en anelse spent. Dette tror jeg er en av de største dagene i mitt liv, sier Bjørn i det han trykker på knappen. Dørene lukker seg og heisen gir fra seg et lite rykk før den noen sekunder senere åpner dørene i tredje etasje. I gangen står en stor tralle med puter. Helse og omsorg Mens Gunn Rita signerer trøyer og plakater til barna, forteller Bjørn om bakgrunnen for gaven.

Da vi hadde årsjubileum for noen uker siden, fikk vi lyst til å markere det ved å gjøre noe for nærmiljøet. Som en slags takk for at vi har fått leve i 25 år, sier han. Ideen om å gi putene til kreftavdelingen, fikk han da han for noen år siden presenterte puten på osteoporoseklinikken på sykehuset.

Lederen der likte puten veldig godt, og ga meg et tips om at Andreas Helliesen, avdelingssykepleier Heidi Utvik, Gunn Rita Dahle Flesjå og Bjørn Johannesen ved overlevering av putene på barnekreftavdelingen på Stavanger Universitetssykehus. Bjørn forteller at puten har to funksjoner en helsemessig og en omsorgsfunksjon. Comfort på engelsk, betyr både komfort og omsorg.

Og det er akkurat det det dreier seg om. Man ligger komfortabelt og samtidig føler man seg godt tatt vare på. Barna på sykehuset har et enormt omsorgsbehov. De er syke på en fremmed plass. Da kan det være godt å ha en god pute å holde rundt på natta, sier Bjørn. Madrassmesteren forteller at han fikk en bekreftelse på putens omsorgseffekt da en kunde kom innom butikken og ville kjøpe puta til sin far som nettopp hadde blitt enkemann.

Han syns dobbeltsenga var blitt så stor, sier Bjørn. Mange kan føle seg litt alene i verden når de går og legger seg. Natten kan være tøff for mange. Kanskje får man ikke sove, og de tunge tankene har lett for å dukke opp. Voksne mennesker har trening i å takle slike ting. Det har ikke barna. Derfor håper jeg putene kan hjelpe en del barn som sliter, sier han. Himmelfallen Avdelingssykepleier på akutt medisinsk og onkologisk barneavdeling, Heidi Utvik smiler fra øre til øre når hun tar imot putene.

Da de ringte meg forrige uke og fortalte at de ville donere alle disse putene til oss, ble jeg helt himmelfallen. Først trodde vi det var snakk om vanlige hodeputer. Men da vi fant ut at det var disse store Comfort-putene, skjønte vi at dette er snakk om en kjempegave, sier hun.

Heidi forteller at de aller fleste barna på kreftavdelingen har leukemi, eller blodkreft. Leukemi er den vanligste kreftsykdommen blant barn. Heldigvis blir over 80 prosent av barna friske igjen. Når barna får cellegift, kan de oppleve en del ubehag i kroppen. Det kan være vanskelig å finne hvile. I hvilket år ble Q-meieriene stiftet? I hvilket år ga Dolly Parton ut sitt første album? Hva heter datteren til Elvis Presley?

Gunn Rita måtte teste putene. I hvilket år ble Bergen grunnlagt? Heidi Utvik er storfornøyd over å få 18 Comfort-U-puter til barna på sykehuset. Våre madrasser kan nok være litt harde å ligge på. Og en del av putene er gamle og klumpete. Derfor er det helt fantastisk at barna nå får kose seg med disse putene, sier Heidi, og legger til at god hvile er viktig for at kroppen skal få restituert seg.

Mange av barna på avdelingen må også gjennom en del prosedyrer og få medisiner i løpet av natten. Da er det viktig at de sovner igjen lett etterpå, sier hun.

På grunn av hygieniske krav på sykehuset, kan ikke putene sirkulere mellom pasienter. Da må de tåle kokevask. Men avdelingslederen har kommet frem til at de barna som trenger det, skal få med seg puten hjem, etter å ha brukt den på sykehuset.

De ansatte har fått frie tøyler til å bruke putene som de vil, og har også bestemt seg for å gi putene til barn på andre avdelinger enn kreftavdelingen. Viktig med god søvn Gunn Rita signerer trøyer og plakater så blekket spruter.

Hun var ikke vond å be da hun hørte om donasjonen. Er det noe jeg vil bruke fritiden min på, så er det nettopp dette. Å få være med og samle inn penger og hjelpe de kreftsyke. Kreft har blitt en del av vår hverdag. De aller fleste kjenner noen som har eller har hatt kreft. Hvis jeg kan bruke min tid og posi sjon til å fronte dette, er jeg veldig glad for det, sier Gunn Rita. Hun roser Madrassmesteren for hans tiltak. De ungene vi besøker her har ikke en enkel hverdag.

Comfort- U, som jeg også bruker selv, er en kjempegod pute. Hvis putene kan være med på å gjøre hver dagen til disse barna litt lettere, er det veldig godt å vite, sier hun. Gunn Rita er veldig opptatt av god søvn og hvile. Som toppidrettsutøver vet hun hvor viktig søvn er for at kroppen skal fungere maksimalt. Får vi for lite eller dårlig søvn og hvile, får vi lite glede av alt annet vi gjør. Det gjelder både friske og syke.

Til syvende og sist kan man si det så enkelt som at man får svært lite ut av alt annet i livet hvis man ikke sover nok og godt. Det er ikke lett å tenke like positivt når man er trøtt og sliten, sier hun. I forhold til syke mennesker, er Gunn Rita overbevist om at god søvn og hvile kan hjelpe på restitu sjonen.

Søvn og hvile påvirker blant annet opptak av nærings stoffer og energinivået. I tillegg får man et sterkere immunforsvar og en kropp som generelt er mer motstandsdyktig.

For barna på denne avdelingen er det også viktig at kroppen er mottakelig for behandling og medisiner, sier Gunn Rita før hun bryter ut i et stort smil. Og så er det veldig gøy å tenke på at det snart springer rundt en masse små barn her i små supportertrøyer, ler hun. Kunst og komfort Andreas Helliesen er prosjektleder for sykehuset innenfor områdene kunst og utsmykning.

Han står blant annet bak prosjektet Trivsel for kreftpasienter der han samlet inn kunst til kreftavdelingen. Han er også mannen bak prosjektet Kunst for sinnet, der det ble samlet inn kunst til psykiatrisk avdeling ved Sentralsykehuset i Rogaland.

Videre har Andreas utsmykket veggene på både Sola Distriktspsykiatriske senter, Boganes sykehjem og Tasta sykehjem. Til sammen har han samlet inn kunst for flere hundre tusen kroner. Når man har det vondt, og får behandling på et sykehus, er det ikke bare selve behandlingen og medisinene som gjør deg bedre.

Det er også viktig å tenke på sinnet, sier han og roser dette initiativet. Disse putene vil være med på å gi omsorg til de syke barna, noe de absolutt trenger, sier Andreas. Han påpeker at sykehuset aldri ville funnet plass i budsjettene sine til investeringer som dette.

Derfor er vi veldig glad for denne gaven. Kreftsyke barn kan ha store smerter forbundet med behandlingen. Og disse putene er fantastiske. De både avlaster og sørger for god liggestilling, sier Andreas, som også roser Gunn Rita for hennes innsats og tilstedeværelse. Jeg er veldig glad for at Gunn Rita er med i dag. At vi kunne gjøre dette i fellesskap.

Barn som er i den situasjonen som de på denne avdelingen, trenger lyspunkt i hverdagen og noe å glede seg over. Da er det uten tvil glede lig å få signerte t-skjorter fra Gunn Rita. Jeg er så glad for at Bjørn henvendte seg til meg og at jeg fikk lov til å overbringe denne gaven på vegne av han, avslutter Andreas. I hvilket år ble NRK etablert?

Hvor ble vinter-ol arrangert i ? Hvor ble Henrik Ibsen født? Kan muggsopp vokse i kjøleskap? Hva er det offisielle språket i Hellas? Hva betyr ordet renessanse? Er man strafferettslig utilregnelig i straffesaker om man har en IQ på 60? Er en Nikkesmelle et insekt eller plante? I hvilket fylke ligger Kvinnherad?

Hvem betraktes som damplokomotivets far? Bruker man bil eller motorsykkel i motocross? Pris ,- For repeterende kr ,- tlf: Data for alle behov kjøp - salg - reparasjon - nettverksinstallasjon PC-problemer? Vi løser det meste! Oppstartspris kr ,- Besøk oss i Hillevågsveien 83, Stavanger 3. Det er organisert mottak og fordeling av innsamlede ting. Det samles inn brukbare klær, sko, sykler, datautstyr, leketøy, sportsutstyr,barneutstyr, barneklær, barnevogner, sengetøy, håndklær etc.

Lionshuset, Kvernevikveien 46b mellom kl og kl Innsamlingsdatoer: Hvor gammel var Charlie Chaplin da han døde? Hva heter den største byen i Irland? Hvilket land var det første som tok i bruk metersystemet? Svarene finner du på. Gaven til din kjære: Kan du gi noe bedre enn et år med trening? Når du trener sammen med likesinnede, er det kjekt å komme i gang og lettere å nå dine mål. Kroppen du er glad i, fortjener det! Gir du julegaven til deg selv, kan du begynne nå!

Årskortet du kjøper for innbefatter resten av Ta kontakt på eller gå inn på Vi tilbyr treningsglede for kvinner og menn i alle aldersgrupper. Du bestiller biltype, årsmodell og prisklasse Havutsikten på Holmane er byttet ut med to store haller nå skal det endelig bli god nok plass til å vise hele bredden i bilutvalget.

Begeistringen for Ford, Chevy, Cadillac m. I tillegg kjøpte han et lastebillass med deler til de forskjellige modellene fra et konkursbo i Kristiansand, og dermed begynte ballen eller bilene å rulle. Da skulle behovet for høy kvalitet være dekket. Importen fra Tyskland startet i , og allerede etter et par år var Bilforretningen Eivind Holmane et yndet møtested for bilinteresserte i Sør-Rogaland også fordi omgivelsene var spesielle. Havutsikt og strålende jærhimmel er ikke dagligdags bakgrunn for diskusjon om vinterdekk og kjørelengde.

Eivind Holmane har vist tyskerne at han betjener et stort marked for bruktimport av dyrere personbiler, og kontaktene i Tyskland har vist at de kan plukke de rette bilene.

Men det er mange om beinet bruktimport av tyske biler kan være så mangt. Eivind Holmane velger på øverste hylle, og det har han tjent på.

Han handler med hovedsystemet hos BMW, Mercedes, Audi og Volkswagen, og han velger bevisst biler av litt høyere prisklasse og som er verdt det! Husk at noen bilkjøpere vil alltid oppdage at det kan være dyrt å kjøpe billig. En blomstrende butikk var under oppseiling det var vel kommunen interessert i å ta del i? Det virket ikke sånn. Etter fem år med en smule frustrasjon over byråkrati i kommunen og for liten plass på Holmane, har virksomheten flyttet til Eigersund kommune. Åpning i nye lokaler på Tengs skjer i disse dager.

Eivind er mer enn lettet. Det er godt mulig at Eivind Holmane kan si ja til det. Etter nyåpningen på Tengs er det plass til langt flere biler enn før og han kan ta imot flere ønsker.

Med hans store kontaktnett i Tyskland kan markedet der nede nå finkjemmes for stadig flere gode kjøp. Bruktbil og bruktbil begrepet kan lyve litt. Noen biler er riktignok flere år gamle og har kjørt rundt km, mens ytterpunktet er en bil som har stått én dag i butikken etter registrering. På spørsmål om hvor ofte Eivind selv er i Tyskland for å velge og vrake, sier han: Våre kontakter er veldig dyktige, og de velger for oss.

Nå har jeg fått to nye haller på til sammen kvm da er det kanskje på tide at jeg drar ned og snoper litt. Stort bilmiljø på Tengs 10 minutter fra E39 Når Holmane Bil nå åpner dørene til nye lokaler i Tengsareidveien 4, er nok en bilforhandler kommet til nabolaget. Fire store bilforretninger vil etter hvert ligge vegg i vegg, og det ser ikke Eivind Holmane som noen ulempe.

Lett tilgjengelig ligger vi også. Noen få km sør for Vikeså på E39 tar du av til høyre og kjører 10 minutter i naturskjønne omgivelser til du er på Tengs. Fortsatt amerikanere og noen egne merker De siste fire årene i lokaliteter som absolutt var for små har Eivind Holmane solgt rundt biler per år, altså én bil per arbeidsdag.

Omsetningen på millioner Eivind Holmane har i tillegg en god samling amerikanske biler. NOK har gitt enn bunnlinje som er 7-sifret. Slike tall skaper en arbeidsplass med godt fornøyde medarbeidere og liten gjennomtrekk de 11 får sikkert flere kolleger nå etter utvidelsen. Eivind Holmane har ikke klart å kutte ut hobbyen amerikanske veteran biler, altså minst 30 år gamle Cadillac, Chevy, Thunderbird, Lincoln og hva de måtte hete.

Han har nettopp vært i USA og handlet inn litt, og legger vekt på at biler fra solfylte California er helt uten rust. Så vet vi det. Egne bilmerker er innen kategorien SUV. Vi er forhandler av Ssang Yong med modellene Actyon Sports, Rodius og Rexton varebiler som kombinerer kraft med god komfort. Alle modeller har dieselmotor og firehjulstrekk, og kan leveres med automatgir.

Som én av to norske forhandlere har vi nå også skaffet oss Toyota Tundra pick-up en kombinasjon av 3-seters varebil, 4-hjulstrekk og 3,5 tonn hengervekt. Et sterkt nyttekjøretøy, forteller Eivind. Eget verksted og delelager Nye lokaliteter inkluderer en kvm verkstedshall med flere nye løftebukker og avansert testutstyr. Verkstedet er med i Automesterkjeden og utfører mekaniske reparasjoner, service, periodisk kjøretøykontroll og karosserireparasjoner på de fleste europeiske, japanske og US-biler.

Det er det ikke alle som gjør! Selger nye biler, bruktimporterte biler og amerikanske biler. Åpning av nye, store, flotte lokaler på Tengs. Holmane Bil, Tengsareidveien 4, Egersund. Bemanning i politiet De fleste synes å mene at det er for få politi, og at alt for mange saker blir henlagt eller tar for lang tid. I tillegg er det svært få med innvandrerbakgrunn i politiet. Svein Kåre Edland Foto: Colourbox Jobb og utdanning: I de fleste politi distriktene i Norge er ikke en eneste politistilling besatt av en person med innvandrerbakgrunn.

I hadde hver femte innbygger i Oslo innvandrerbakgrunn, mens dette gjaldt kun 1 prosent av byens politibetjenter. Dette fremgår av en artikkel i Samfunnsspeilet, der forsker Kjetil Telle har sett på bemanningen i Norges 27 politidistrikter.

Lite integrert i politiet Tallene viser blant annet at innvandrerbefolkningen i liten grad er integrert i politiet i Norge. I de aller fleste politidistriktene er ikke en eneste av politistillingene besatt av en innvandrer eller en norskfødt med innvandrerforeldre, viser tall fra Høyest andel finner vi i Østfinnmark politidistrikt, der 4 prosent av stillingene var besatt av personer med innvandrerbakgrunn.

I Follo og Søndre Buskerud var den tilsvarende andelen 2 prosent. I Oslo, der innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre utgjorde rundt 22 prosent av befolkningen i , var kun 1 prosent av politistillingene besatt av personer med slik innvandrerbakgrunn. Det trenger ikke å bety at det ikke er noen, men det er så få at det ikke slår ut på statistikken.

Hver femte politi er kvinne Snaut 20 prosent av politistillingene i Norge er besatt av kvinner, men andelen varierer sterkt mellom de ulike politidistriktene, viser tall fra Høyest kvinneandel finner vi i Follo samt Asker og Bærum, der 24 prosent av stillingene innehas av kvinner. I Oslo er andelen 21 prosent. Lavest kvinneandel finner vi i Nordmøre og Romsdal, der kun 8 prosent av stillingene er besatt av kvinner. Også i Gudbrandsdalen og Østfinnmark er andelen lav, henholdsvis 10 og 11 prosent.

Stor variasjon i antall politistillinger Det var 1,57 politistillinger per innbyggere i Norge ved slutten av Det var imidlertid store forskjeller mellom politidistriktene. I Østfinnmark var det hele 3,4 politistillinger per innbyggere, og i Oslo var tallet 3,2. De to distriktene med lavest dekning per innbygger var Telemark, og Sogn og Fjordane, med henholdsvis 0,8 og 0,9 politistillinger per innbyggere.

Flere politi Det er en politisk målsetting å øke antall politistillinger per innbygger til 2,0 politistillinger per innbyggere i Dersom vi legger Statistisk sentralbyrås befolkningsfremskrivinger til grunn, tilsier dette en økning fra drøyt politistillinger i dag til over i Det er antakelig mange ulike hensyn som har forårsaket forskjellene i bemanning mellom politidistriktene.

Kjennetegn ved befolkningen, som for eksempel andelen unge menn, kan være bestemmende for kriminalitetsbildet. Likeledes kan geografiske forhold, internasjonale forpliktelser eller forskjeller i kriminalitetstype og alvorlighetsgrad påvirke bemanningsbehovet. Mange møter politiet i fartskontroller, men det er for lite politi. Høst og vinter er høysesong for hobby m 2 butikklokaler er fylt til randen av allsidige hobbyprodukter til meget gunstige priser, f.

Julens materialpakker fra 39,50 Amerikanske perler fra 29,- Stoff fra 69,- pr. Optiker Liv Frøyland f. Optiker Astrid Varhaug var ikke til stede da bildet ble tatt. Få bedre syn med helt ny metode Godt syn er en viktig forutsetning for livskvaliteten. Eger Optikk har inngått et samarbeid med Carl Zeiss, hvilket innebærer et helt nytt butikkdesign, en ny måte å utføre synsundersøkelsen på og skreddersydde brilleglass.

Med den nye teknologien kan Eger Optikk fastslå det eksakte fingeravtrykket av ditt øye, noe som vil gi deg en helt ny synsopplevelse. Den helt spesi elle butikkdesignen gjenspeiler kvaliteten til Carl Zeiss.

Det er de to anerkjente tyske arkitektene Elmar Gauggel og Max Wupperman i firmaet Labor Weltenbau, som har utviklet de nye og innovative butikkløsningene. Begge arkitektene var i Egersund og designet og innredet de nye lokalene til Eger Optikk. Ny avansert synstest Carl Zeiss har utviklet en helt ny måte å utføre synsundersøkelsen Redesignet butikk og skreddesydde brilleglass. Optiker Liv Frøyland hos Eger Optikk kan fortelle at synsundersøkelsen stort sett har bestått av den samme teknologien siden tallet.

Nå har Carl Zeiss utviklet et helt nytt konsept kalt i. Den er basert på et analyseverktøy for øynene der man kan fastslå det eksakte fingeravtrykket av kundens øye og gi detaljert informasjon om kundens unike behov. Selv det minste avvik fra den perfekte øyeformen måles elektronisk og blir derved synlig. På denne måten kan jeg som op tiker forhåpentligvis gi kunden en helt ny synsopplevelse og maksimal synskomfort uten synsstress, sier hun.

Ved å legge sammen optikerens ekspertise og Carl Zeiss sin kunnskap, kan Eger Optikk garantere maksimal synskomfort. Skreddersydde brilleglass Men det hjelper lite med god teknikk for synsundersøkelse hvis ikke brilleglassene henger med.

Carl Zeiss har også utviklet nye brilleglass som passer som hånd i hanske til dine øyne, basert på informasjonen fra undersøkelsen. Før selve synstesten kartlegger vi også kundens synsvaner og synsbehov i en personlig under søkelse. På den måten kan vi finne ut nøyaktig hva kundens brilleglass skal prestere for vedkommende, sier daglig leder Jakob Frøyland. Basert på kundens personlige visuelle profil, beregnes et brilleglass med presisjonsoptikk som er utformet for å være en perfekt match til kundens øye.

Ingen andre brilleglass blir produsert med presisjon på dette nivået. Hvert øye er forskjellig og forskjellen mellom gode brilleglass og det perfekte brilleglass blir spesielt merkbar om natten. Kun når optikken er like unik som selve øyet ditt kan du forvente det perfekte syn, sier Liv Frøyland.

Med brilleglass fra Carl Zeiss kan du oppleve bedre syn om natten og i lite lys, bedre visuell kontrast, klarere, skarpere og mer avslappet syn og sist men ikke minst bedre fargesyn. Carl Zeiss Carl Zeiss er verdensledende innen optikk, finmekanikk og instrumentering. Carl Zeiss er en av de eldste og mest respekterte aktørene på markedet, og er ledende innenfor brilleglass.

Carl Zeiss har et sterkt navn og er kjent for å produsere høykvalitets optikk. De har gjennom årenes løp fått en verdensberømt anseelse på grunn av en rekke innovasjoner.

Blant annet for å ha utviklet og produsert de første antirefleksbehandlede glassene og det første progressive glasset med horisontal symmetri. I dag omfatter produktene alt fra øyeoptikk, kikkerter og kikkertsikter til mikroskopi, medisinsk optikk og industriell måleteknikk.

Lang erfaring Eger Optikk åpnet dørene for første gang i Kunnskap, oppdaterte ansatte og god service er en viktig del av deres varemerke. Som kunde blir du godt ivaretatt under hele prosessen, fra første gang du kommer inn døra, til du eventuelt går ut med ny brille.

Eger Optikk har også lagt mye tid og energi i å lage en spennende lekekrok for de minste. Her kan barna kose seg mens du velger innfatning i fred og ro, eller gjennom går en synsundersøkelse.

Av innfatninger, har Eger Optikk et stort spekter av forskjel lige merker i alle prisklasser. Eger Optikk er også store på solbriller, og har et godt utvalg med mange av de store, kjente merkene. De fører også et godt utvalg av kikkerter. Ønsker du mer informasjon om det nye og spennende konseptet til Carl Zeiss, ta kontakt eller kom innom butikken for en prat. Eger Optikk AS Hva: Optikerforretning med et helt nytt butikkdesign, ny metode for å utføre synsundersøkelsen, samt nye brilleglass med presisjonsoptikk.

Eger Optikk har inngått et samarbeid med Carl Zeiss om design av butikken, synsundersøkelse og brilleglass. Med den nye teknikken kan du oppleve bedre syn om natten og i lite lys, bedre visuell kontrast, klarere, skarpere og mer avslappet syn, samt bedre fargesyn. Storgaten 33, Egersund Tlf: Gjennomsnittlig tap på mellom cm etter første behandling. Vi er sikre på at du vil bli imponert! Kom og ta en prøverunde foran speilet!

Ønsker du å bli fritatt fra å tenke på vedlikehold av huset, kan en vedlikeholdsavtale med en malermester ordnes allerede når huset er nytt. Å slippe å tenke på om det er nødvendig å gjøre vedlikehold på huset. Å vite at malermesteren kommer en gang i året og ser over utsatte punkter og den generelle tilstanden. Det må være en drøm.

Tor Henning Størdal Hus og hage: Mange malermestere tilbyr vedlikeholdsavtaler. Den bør kanskje du også tenke på allerede når huset er nytt. Når malermesteren er ferdig med arbeidet bør han kunne gi deg en dokumentasjon av arbeidet som er utført farger, produkter som er benyttet og andre forhold av interesse. Skriftlig tilstandsrapport Med utgangspunkt i en slik dokumentasjon kan dere avtale at malermesteren hvert år for en fast sum skal komme og vurdere huset tilstand.

Du kan nøye deg med å få en utvendig befaring eller også en full sjekk både ute og inne. Etter en slik befaring er det naturlig at maler mesteren gir deg en skriftlig rapport om at han eller hun har vært der, og hvilket arbeid som anbefales utført nå.

Alternativet til en fast avtale er at du en gang hvert eller hvert annet år ber malermesteren komme og se over huset. Men det kan hende at en fast avtale kan være gunstigere for deg. Mange bedrifter og institusjoner har faste vedlikeholdsavtaler med ulike håndverkere fordi de ser at det er lønnsomt framfor å ha ekstra driftspersonell ansatt. Dette er i høyeste grad aktuelt også for borettslag og sameier.

Er du styremedlem, tar du på deg et ansvar for at bygningsmassen blir ivaretatt. En eller flere vedlikeholdsavtaler kan være nødvendig for å dekke behovet for vedlikehold og oppgradering av husene. I motsetning til eieren av en enebolig, som gjerne vil si ja før arbeidet settes i gang, har dere behov for at ting går mer av seg selv.

Det er store variasjoner i hva den enkelte malermesterbedrift tilbyr av vedlikeholdsavtaler. Spør derfor din malermester om hva han eller hun kan tilby.

Hensikten med en vedlikeholdsavtale bør være at det skal være enklere for de ansvarlige å sørge for at vedlikehold blir utført når det er nødvendig. Husk at det er store verdier du er satt til å forvalte. Tverrprofesjonell videreutdanning, modul 2. Me r info www w. Vi har også kanon tilbud på: Vi er å treffe i Hillevågsveien Stavanger Tlf: Trene før eller etter frokost?

Hele restauranten for deg selv Hotellet med Norges beste senger kan mer enn å tilby deilig og sensuell overnatting. På kveldstid er vår restaurant kun for lukkede selskaper på personer. Og du kan selv velge menyen på forhånd. Og hva med julebordet? Restauranten ligger på gateplan i Nygaten som en del av Myhregaarden Hotel. Altså midt i Stavanger sentrum. Ring Alexander på eller Christoffer på og gled dere!

Mange liker å ta seg en joggetur tidlig om morgenen. I Rogaland er det mange som starter treningen svært tidlig på dagen. Mange trener på tom mage om morgenen for å forbrenne mer fett. Colourbox Helse og livsstil: Men selv om fettforbrenningen kan være høyest da, synes ernærings fysiologen Linda Bakkman at ulempene er større enn fordelene.

For mange er morgentrening en måte å holde vekten nede på. For andre er morgenen den tiden på døgnet da de har tid til å trene. Litt fakta Hvor mye fett du forbrenner på en trening avhenger av hvor lenge du er aktiv og hvor hardt du tar i.

Lengre treninger med høy intensitet krever mer energi og derfor mer fett. Veltrente har normalt lettere for å utnytte fett som energikilde. Drikker du kulhydrat-rik drikke, som sportsdrikk, reduseres fettforbrenningen. Fettforbrenningen er høyest om morgenen før frokost. Men for å utnytte det, må du være villig til å trene like intensivt og lenge som du ville gjort etter frokost. Hvis du ikke spiser mellom lunch og kveldstrening gir det ikke samme økte fettforbrenning som etter en natts søvn.

Det er fordi kroppen ikke rekker å tømme leverens depoter. Ned i vekt Flere studier taler for at trening før frokost er en god strategi for den som vil ned i vekt.

Men det er en hake ved det. Det forutsetter nemlig at man orker å trene like intensivt og lenge som du gjør etter forkost. Du orker mer senere på dagen med mat i magen. Med en høyere intensitet blir treningseffekten, som forbedret kondisjon eller økt styrke, dessuten høyere, sier Linda Bakkman. Forskjell på forbrenning I en studie ved Idrettshøgskolen i Stockholm ble forskjellen i forbrenning ved trening før eller etter frokost målt. Forsøkspersonene gikk med rask gange i en time, dels med frokost dels uten frokost i magen.

Resultatet viste at de forbrente 20 gram fett når de trente på tom mage. Med frokost i magen var tilsvarende forbrenning 15 gram. Nygaten 24, Stavanger Booking: Bedriftsprofil 21 Slik ser midtvangen under trappen ut - den som trinnene er festet på. Ellen Grethe Trædal med to av trappemodellene i miniatyr. En av trappemodellene i showrommet til Trappegalleriet. Unike designtrapper i stål og tre: Vi har trappene folk snakker om Er du lei av de store monstertrappene i tre som tar hele plassen i gangen og stua?

Da bør du ta en tur innom Trappegalleriet. Som eneste leverandør i Stavanger, designer og leverer de moderne interiørtrapper i stål. Trappegalleriet treffer du også på Boligforum til helgen. Randi Sørensen Med interiørtrapper i stål, slipper man store, tunge trekonstruksjoner som tar mye plass rundt trappen, forteller daglig leder og trappeentusiast Ellen Grethe Trædal. Hun designer og selger trapper der midtvangen under trappen - den som trinnene er festet på - er av stål.

Mens trinnene fortsatt er av tre. Håndrekkene kan man få i enten håndpusset tre eller børstet, rustfritt stål, eller gjerne en kombinasjon. Mange velger også glass i rekkverket. Med interiørtrapper i stål, får man en mindre og nettere trapp som ikke stjeler for mye plass, lys eller luft fra boligen. Trappen skal være et møbel og ta så liten plass som mulig. Men samtidig skal den være et blikkfang. Når du er på besøk hos folk, går du som regel i trappen deres uten å tenke over hvordan den ser ut.

De som har interiørtrapp fra Trappegalleriet, opplever ofte at folk kommenterer trappen sier Ellen Grethe. Unike trappemodeller Mange trappeleverandører har kun bilder av trappene på internett eller i kataloger. Hos Trappe galleriet kan du komme innom kontoret og showrommet i Hillevågs veien og se og prøve trappene. Ellen Grethe har fått laget små trappemodeller, slik at kunden kan se hvordan hele trappen ser ut.

Dermed kan kunden se helheten. I tillegg har hun deler av trappene i full størrelse, slik at man kan gå i dem.

Interiørarkitekt Ellen Grethe startet Trappegalleriet for tre år siden. Forretningen er blitt svært godt mottatt. Hun utvider stadig områdene hun leverer til, og etterspørselen etter Trappegalleriets interiørtrapper øker utover Stavangers grenser, fra Bergen i nord til Oslo i øst.

Ellen Grethe er utdannet interiør arkitekt og jobber sammen med en trappemaker som bygger og monterer trappene. Både Ellen Grethe og montøren er genuint interessert i arkitektur og design.

De kommer gjerne hjem til kunden før produksjon igangsettes, og deler gledelig råd og tips til hvordan trappen kan se ut for å passe best mulig inn i boligen. Personlige trapper Mens tretrapper stort sett alltid har sett likedan ut i alle år, han man større mulighet til å variere med ståltrapper.

Hos Trappegalleriet er det langt fra snakk om industritrapper. Ingen av våre trappemodeller har navn som møblene på Ikea. Nettopp fordi ingen trapper er like. Vi gir trappene navn etter kunden, sier Ellen Grethe, og legger til at hver trapp blir veldig personlig. Vi følger trappen fra kunden kommer med tegninger til det ferdige resultatet. Vi fryder oss sammen med kunden over hvor fint det blir. Ellen Grethe forteller at kunden ofte kommer innom butikken hennes med hustegninger. Der er det som regel tegnet inn en tretrapp.

Det er tretrappen som er standard, sier hun, og legger til at det er veldig forskjellig fra byggefirma til byggefirma hvor åpne de er for ståltrapper.

Sola Byggservice, KleppHus og Fjogstad- Hus er noen av byggfirmaene som har benyttet seg av interiørtrapper fra Trappegalleriet. Ellen Grethe skryter av deres velvilje til å slippe en moderne leverandør til. De forteller at de får positive tilbakemeldinger på sine bygg nettopp fordi folk legger spesielt merke til de flotte trappene, sier Ellen Grethe.

Boligforum Ønsker du å ta ståltrappene i nærmere øyesyn, kan du enten ta en tur innom Trappegalleriet, eller komme innom Boligforum i helgen Stikker du innom butikken før boligmessen, får du gratis billetter. Spennende design for private hjem, hytter, næringsbygg, restauranter og kontorer. Trappegalleriet blir å finne på Boligforum i helgen Kom innom butikken på forhånd for gratis billetter. Vi går fra m 2 til m 2 landets største utvalg i KrystallmosaiKK Du finner oss på åsen i Haugåsstubben 6 Samme bygg som byggmax Vi holder stengt under flytting oktober og nov.

Vi har tid til deg, og ønsker å gi deg god service Alle har råd til fliser med våre priser! Bedriftsprofil 23 Håvar Bue til høyre og Erik Lura viser frem en del av utvalget av varmeprosukter. Hos Ingebrethsen AS på Sandnes blir vi minnet om at vinteren står for døren.

Med fjoråret frisk i minnet bør folk flest tenke gjennom om de nødvendige varmekildene er på plass i stuen, i garasjen, på hytta og på terrassen. Og vi skal vel ikke regne med samme kulden over så lang tid. Men faktum er i alle fall at vi var utsolgt for byggtørkere Det sto nok mange og frøs i garasjer og industrihaller i den perioden.

Nå har de private kommet etter så det monner, og her er Ingebrethsen på hjemmebane. Faktisk er butikken størst i Norge når det gjelder salg av den anerkjente merkevaren Protemp.

.

Man sex betty bøsse blue tønsberg

Man sex betty bøsse blue tønsberg

Man sex betty bøsse blue tønsberg